Arbeta hos oss på Snösvängen

Vår viktigaste resurs är vår personal och för att bibehålla vår position som pionjärer inom vinterunderhåll letar vi ständigt efter nya skickliga medarbetare. Just nu söker vi speciellt arbetsledare med erfarenhet av projektledning inom entreprenadbranschen. Anmäl intresse här.

 

En inkluderande arbetsmiljö

Oavsett om du kommer till oss som nybakad student eller har jobbat några år vill vi att du ska utvecklas både som människa och i din yrkesroll hos oss. Hos oss arbetar personer med olika bakgrund, erfarenheter och jobbtitlar men med några saker gemensamt – vi trivs bäst när vi arbetar tillsammans, vi gillar att utvecklas och vi ger gärna det där lilla extra.

För oss är det viktigt att erbjuda en trevlig och trygg arbetsmiljö med schyssta villkor, gott ledarskap och möjligheter till utveckling. Vår ambition är att du som medarbetare ska känna att du inte bara är din jobbtitel, du är mycket mer än så.

Image Slider 2
"Vårt mål är att Ni som beställare varken ska märka av oss eller halkan"
- Dennis, Arbetsledare Snösvängen
Image Slider 1
"Sedan vi lade ansvaret för våra fastigheter hos Snösvängen har vi fått en avsevärt mycket bättre kvalité, styrning och kostnadskontroll. De är snabba, lyhörda och alltid lösningsbenägna."
Nils, förvaltningschef, Wallenstam AB
Image Slider 3
"Det är mitt ansvar att arbetsplatsen är skapa en trygg och effektiv arbetsplats för mina kollegor och i det arbetet är Snösvängen avgörande hjälp under vinterhalvåret. Det sköter noggrann bevakning av våra terminaler och rapporterar tydligt arbete och kostnadsbild."
- Ove, förvaltningsansvarig DHL Hisings Backa
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Just nu söker vi:

33614 Snösvängen 2020-05-03-310_big02

Arbetsledare i Göteborg

Som arbetsledare skapar, planerar och styr Du olika typer av projekt ute på fältet. Det är din uppgift att säkerställa att uppdragens kvalitetsnivåer och tidsramar följs. Vi söker dig som är flexibel, van vid att styra projekt samt kan hantera olika personlighetstyper och situationer.

Meriterande är även praktisk erfarenhet av projektledning samt entreprenadbranschen. Du har god datorvana, är strukturerad och kan samarbeta effektivt i grupp för att nå gemensamma mål. Hos oss skolas du i branschspecifik teori samt agil arbetsmetodik.

Tjänstens huvudmoment:

 • Planering av uppdrag
 • Arbetsledning/koordinering
 • Administration och rapportering

Krav:

 • Flytande svenska i tal och skrift
 • Du ska inneha B-körkort
Sök tjänsten nedan!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med Snösvängen

  * Måste fyllas i
  Godkänner du att vi tar emot och lagrar dina uppgifter i enlighet med GDPR? Integritetspolicy
  Ja(För att skicka formuläret måste du klicka i rutan)  Kontakta Snösvängen

  OBS! Snösvängens.se:s tjänster är endast riktade mot företag; inte t.ex. bostadsrättsföreningar och vägsamfälligheter.

   ×