snöröjning helt enkelt

Som entreprenör kan du tillsammans med Snösvängen känna dig trygg på arbetsplatsen. Vi hanterar och kvalitetssäkrar hela administrationen och upplyser dig om vilka krav som ställs; både på dina maskiner, utrustning och personal.

dina fördelar

slipp upphandling

Vi tar hand om hela upphandlingsprocessen och tilldelar Dig färdiga körscheman anpassade efter din geografiska position, maskinpark och erfarenhet. Du väljer själv vilka typer uppdrag och tillgänglighetsgrad som passar din övriga verksamhet bäst.

undvik risk

Vi ser till att du är rätt rustad för Dina uppdrag genom tydliga instruktioner med fokus på säkerhet. Förändringar meddelas direkt och skulle ett problem dyka upp står vi alltid redo med praktisk och juridisk expertis.

..och lämna allt pappersarbete till oss

Arbetstider, förbrukningsmaterial och observationer registreras snabbt och enkelt på din IT-portal, sen sköter vi alla kundavstämningar, reskontran och rapporter. Vi skapar till och med Dina kundfakturor åt dig.

full kontroll

Trots att Din administrativa insats blir minimal får du total kontroll över dina uppdrag; på din IT-portal ser du vem som gjort vad och när och direkt vad och vad det resulterat i för inkomst. Du får tillgång till all information, var som helst, när som helst.

tjäna mer pengar

Du slipper inte bara att skicka faktura när arbetet är klart – pengarna sätts automatiskt in på ditt konto i den takten du önskar. Det blir helt enkelt mindre tid vid skrivbordet och mer i maskinen där du skapar inkomst.

anslut dig nu

Ring oss eller fyll i vårt kontaktformulär för att ansluta dig till nästa generations vinterentreprenörer. Välkommen!

Kontakta Snösvängen

OBS! Snösvängens.se:s tjänster är endast riktade mot företag; inte t.ex. bostadsrättsföreningar och vägsamfälligheter.

×